« terug naar vorige pagina

Patiëntomgeving

U kunt zelf toegang krijgen tot een gedeelte van uw dossier en via internet een eConsult doen of recepten herhalen

Om u toegang te laten krijgen tot de beveiligde patiëntomgeving en de online diensten op deze website, moet u zich eenmalig laten registreren op de praktijk. Dit kan helaas niet online omdat u een toestemmingsbrief moet ondertekenen, daarna krijgt u een brief mee met SUPER PIN om uw registratie te voltooien. Wanneer de registratie voltooid is komt u via de onderstaande link op de patiëntomgeving.

https://huisartsenpraktijkamsterdamwest.uwzorgonline.nl/https://huisartsenpraktijkamsterdamwest.uwzorgonline.nl/inloggen-en-registratie/app/https://nl.cgmlife.com/97929137-0f1e-47f4-8f0f-822aa0a9c6ce

Via onze patiëntomgeving kunt u bijvoorbeeld direct herhaalrecepten aanvragen. De patiëntomgeving is gekoppeld aan onze administratiesystemen zodat u direct uw eigen medicatie kunt inzien waarvoor u herhaalrecepten kunt aanvragen.

E-consulten aanvragen
Een eConsult is een digitaal medisch consult tussen patiënt en huisarts dat plaatsvindt via internet. Een voordeel van eConsults is dat patiënten eenvoudig vragen kunnen stellen die geen spoed hebben, maar wel belangrijk zijn.
Een eConsult tussen huisarts en patiënt mag geen eerste consult zijn, maar bij een vervolgconsult kan dit wel.